رژیمـ صهیونیستی اسلحهها و مهمات ساخت خود را به ۱۳۰ کشور جهان صادر میکند که در این میان نامـ تعدادی از این کشورها محرمانه است.
به گزارش انصار به نقل از ایسنا، روزنامه لبنانی الـاخبار در گزارشی به نقل از روزنامههـاآرتص با این عنوان "اختاپوس اسلحههای اسرائیلی در دریای کشورهای عامل نسلکشی و پاکسازی نژادی شنا میکند" نوشت: هر کجا جنگ باشد، رد پایی از اسرائیل نیز یافت میشود. هرچه قدر جنگها ادامه یابند، اسرائیل مسئولیت پشتیبانی تسلیحاتی از آنها را برعهده میگیرد. این رژیمـ در کنار کشتار فلسطینیها و جنگهای شش دهه اخیرش، برای بسیاری از کشورها به ویژه آنهایی که دست به نسل کشی و پاکسازی نژادی میزنند، سلـاح ارسال میکند.
روزنامه عبری زبانهـاآرتص براساس اطلـاعاتی که وزارت جنگ رژیمـ صهیونیستی منتشر کرد، فاش کرد که یک مدل سلـاح ساخت این رژیمـ توسط بازرگانان آن در کشورهایی که عملیات نسل کشی و پاکسازی نژادی در آنها انجامـ میشود، به فروش میرسد.
در این اطلـاعات آمده است، ۱۷۶ شرکت اسرائیلی در سال ۲۰۱۵ قانون نظارت بر صادرات تسلیحاتی را نقض کردند که این تعداد در سال ۲۰۱۴، ۱۶۶ مورد بوده است. در تمامی این موارد وزارت جنگ رژیمـ صهیونیستی تنها به پرداخت ۷۰۰ هزار دالر در سال ۲۰۱۵ و ۵۰۰ هزار دالر در سال ۲۰۱۴ محکومـ شد. جریمههایی که در قیاس با سودی که این شرکتها از صادرات اسلحه و فروش آن میبردند، خندهدار به نظر میرسد، به ویژه که در تمامی این موارد مجوز صادرات نیز اخذ نشده است و این بدان معنا است که وزارت جنگ این رژیمـ به نحوی فعالـان این حوزه را به استمرار فعالیتهایشان تشویق میکند.
طبق بیانیههای منتشر شده از سوی وزارت جنگ رژیمـ صهیونیستی، ۱۳۹۵ شرکت اسلحه اسرائیلی به خارج صادر میکردند و ۱۹۸ هزار مجوز صادرات برای بازرگانان اسرائیلی صادر شده است و این در حالی است که در سال گذشته میلـادی نزدیک به ۹۰۰۰ درخواست صدور مجوز صادرات اسلحه و تکنولوژیها و آموزشهای امنیتی وجود داشته و این به معنای افزایش ۱۷ درصدی این درخواستها نسبت به سال ۲۰۱۴ است. درخواستهایی در سال گذشته میلـادی برای صادرات اسلحه و مهمات به ۱۳۰ کشور بوده است.
دوبی لـاوی، رئیس مرکز نظارت بر صادرات امنیتی در وزارت جنگ رژیمـ صهیونیستی در واکنش به این اطلـاعات گفت: اسرائیل به کشورهای غیردموکرات که غالبا در آنها نقض حقوق بشر و پاکسازی نژادی دیده میشود، اسلحه صادر میکند. این مساله را نه تنها ما که کل جهان نیز تایید میکند. در واقع فکر نمیکنمـ نه تنها در اسرائیل بلکه در دیگر کشورهای جهان و حتی کشورهای توسعه یافته نیز صادرات اسلحه تنها به کشورهای دموکرات صورت نمیگیرد.
لـاوی مدعی شد: تلـاش میکنیمـ میان نیازهای اسرائیل به صنایع اسلحهسازی توازن برقرار کنیمـ تا این صنایع بتوانند نیازهای ارتش را تامین کنند، صادرات اسلحه با مسئولیت و رعایت تمامی تعهدات بینالمللی و در نظرگرفتن منافع تلآویو انجامـ میشوند.
تغذیه جنگها
در بیست و هفتمـ جنوری گذشته روزنامههـاآرتص به نقل از یک گزارش سازمان ملل نوشت، اسرائیل اسلحه در اختیار ارتش سودان جنوبی قرار داده است. در گزارشی که کارشناسان ویژه شورای امنیت آماده کردند، تصاویری آورده شده که اسلحههای ساخت شرکت اسرائیلی آی.دبلیو.آی را در دست نیروهای ارتش سودان جنوبی نشان میدهند.
طبق این گزارش، رژیمـ صهیونیستی اسلحه را در اختیار بازوی امنیتی سودان جنوبی قرار میداده که از جمله آن ارتش آزادیبخش خلق سودان بود که یک جنبش جدایی طلب مسلح بوده که پس از جدایی از سودان به ارتش سودان جنوبی تبدیل شد.
دخالتهای این رژیمـ در سودان جنوبی تنها به نقض قوانین صادرات اسلحه به این کشور محدود نمیشود بلکه شامل آموزش نیروها در سودان جنوبی و داخل سرزمینهای اشغالی فلسطین نیز میشود. علـاوه بر این اسرائیل مرکزی را با همکاری استخبارات داخلی سودان جنوبی به کار انداخت و این شبیه اقدامـ این رژیمـ در شیلی است که به نیروهای استخباراتی شدیدترین انواع شکنجه را آموزش داد.
علـاوه بر سودان جنوبی، رژیمـ صهیونیستی اسلحهها و مهمات تولیدی خود را به ۱۳۰ کشور از جمله روآندا، جمهوری آذربایجان، کامرون، توگو، گینه استوایی، نیجریه، شیلی، آرژانتین، فیلیپین، بوسنی، کلمبیا، گواتمالـا، برزیل، لیبریا، ساحل عاج و اریتره صادر میکند.
در گزارشهای قبلی ایتی ماک، وکیل و فعال حقوقی در این زمینه تاکید کرده بود که اسرائیل به جمهوری آذربایجان، سودان جنوبی و روآندا اسلحه فرستاده و نیز گارد ریاستی چند سازمان کشورهای آفریقایی و غیردموکرات مانند کامرون، توگو و گینه استوایی را آموزش میدهد که برخی از آنها سازمانهایی دیکتاتور هستند که دست به کشتار، غارت و سرکوب مردمـ خود میکنند.
طبق اظهارات ماک، شرکتهای دولتی بزرگ اسرائیل از جمله رافائل در این زمینه فعالیت میکنند و این در حالی است که بیشتر شرکتهای خصوصی که توسط جنرالهای بازنشسته اسرائیلی ایجاد شدهاند، سود سرشاری را میبرند.
اما تعداد این شرکتهای خصوصی بیش از ۱۰۰ شرکت است و بیش از ۳۰۰ اداره صدور مجوز وجود دارد که همگی با نظارت وزارت جنگ فعالیت میکنند و این وزارتخانه فعالیتهای آنها را تایید کرده و اجازه افشای نامـ مالکان و کارمندان این شرکتها را نمیدهد.
همچنین کشورهای خاصی وجود دارند که اسرائیل با آنها روابط علنی نداشته و اجازه صحبت کردن درباره آنها و یا انتشار اطلـاعات از آنها وجود ندارد. بر این اساس حدس زده میشود که آنها از زمره کشورهایی باشند که شورای امنیت ارسال سلـاح به آنجا را ممنوع اعلـامـ کرده و اسرائیل نگران است که با انتشار نامـ آنها ضربه بزرگی به تلآویو وارد شود. به همین جهت شرکتهایی راهاندازی شده تا آنها کار صادرات و فروش اسلحهها را انجامـ دهند.
طبق برخی گزارشها، اسرائیل به دو کشور لیبریا و ساحل عاج در زمان جنگ داخلیشان اسلحه فروخته است. علـاوه بر این رژیمـ صهیونیستی با نظامی کردن نیروهایی که برای اهداف مدنی هستند خسارتهایی را به جهان وارد کرده است. هر بار که این مسایل مطرح میشود پاسخ وزارت جنگ رژیمـ صهیونیستی این است که صادرات اسلحه به تمامی کشورهای جهان همواره با همکاری وزارت خارجه و دیگر نهادهای مربوطه بررسی شده و بر اساس منافع امنیتی و سیاسی اسرائیل مشخص میشود.
|
Tweet |