باشندگان یک اقامتگاه پناهجویان در شهر کولن آلمان اتهامات سنگینی علیه یک شرکت امنیتی وارد کرده اند. آنها مدعی اند که کارمندان این شرکت چندین بار زنان را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده اند.
به گزارش دویچه وله و براساس گزارش رسانههـای محلی، مهاجران زن در یک نامه به مسئولـان از کارمندان شرکتی که مسئولیت امنیت این اقامتگاه را به عهده دارد شکایت کرده و آنها را به اذیت جنسی متهمـ کرده اند. این زنانی مدعی اند که در هنگامـ حمامـ کردن و شیر دادن نوزادان شان از آنها فیلمبرداری شده است.
افزون بر آن در این نامه آمده است که کارمندان امنیتی این شرکت، بر زنان مخفیانه چشمـ چرانی کرده اند و از آنهـا خواستار عمل جنسی شده اند.
از یک زن سوریایی نقل و قول شده است که مرد پاسبان او را تهدید کرده است که اگر با او همـ بستر نشود، به زودی او را از منزل رهایشی بیرون خواهد کرد.
براساس گزارش رسانههـا، پلیس تحقیقات خود را به ظن سوء استفاده جنسی شروع کرده است. مدیر پروژه شرکت امنیتی از شنیدن قضیه ابراز انزجار کرده و همزمان با اطمینان اتهامات وارده را بیاساس خوانده است.
اتهامـهـا به روز چهارشنبه طی تظاهرات حدود 50 باشنده منزل رهایشی موقتی در برابر دفتر آلمان فدرال برای مهاجرین در کولن ابراز شد. براساس اظهارات پلیس، در این راه پیمایی، اوراق اعتراضی و نامههـای سرگشاده پخش شده است.
براساس اظهارات مسئولینی که قضیه را بررسی میکنند، در ابتدا یک زن مورد شناسایی قرار گرفته است که از آزار جنسی گزارش داده است. درستی این اظهارات حالـا مورد بررسی قرار میگیرد.
اعتراضهـا علیه وضعیت
پلیس کولن گفته است که در حال حاضر مامورین مسئول از شاهدان در اقامتگاه مهاجرین تحقیق کرده است. یک سخنگوی پلیس گفت: "تا به حال این اتهامات روشن و مشخص نشده است." او افزوده است که تا کنون معلومات دقیق در باره قربانیان احتمالی و در مورد زمان ارتکاب آزارهای جنسی وجود ندارد. اما بررسیهـا ادامه دارد.
در این منزل رهایشی موقتی در حال حاضر به 200 مهاجر سرپناه داده شده است. مقامات شهر کولن اعلـامـ کرده اند که اتهامات "دقیقآٌ مورد بررسی قرار میگیرد".
در همین حال وضعیت صحی و نوع سرپرستی از این اقامتگاه پناهجویان نیز زیر انتقاد قرار دارد.
|
Tweet |