محمد میراحمدیان
رعایت حجاب اسلـامی که موجب کرامت و شرافت بانوی مسلمان میشود، به صورت هدفمند در کشورهای مدعی حقوق بشر که برهنگی انحرافی و غلط و کشنده را ترویج میکنند مورد حمله قرار میگیرد به طوری که اخیراً در طی 18 ماه،150 دختر مسلمان به دلیل داشتن حجاب و پوشش اسلـامی از مکاتب فرانسه اخراج شده اند، نمونهای است که حکایت از سیاست خصمانه دشمنان اسلـامـ و مسلمین در عفت زدایی و دین زدایی جوامع بشری دارد که البته این معنویت زدایی دامنگیر خودشان نیز شده است به طوری که در این کشورهـا زنان در محل کار و مخصوصا در مراکز نظامی مورد اذیت و آزار جنسی قرار میگیرند و طبق گزارش سازمان ملل در نوامبر2011 در کشورهای استرالیا، کانادا و سرزمینهای اشغالی توسط رژیمـ صهیونیستی، 40 تا 70 درصد زنان کشته شده در این کشورها و مناطق، توسط شریکان جنسی خود به قتل رسیده اند و در ایالـات متحده آمریکا نیز یک سومـ زنانی که هر ساله به قتل میرسند، توسط شریکان جنسی خود کشته شده اند. در این گزارش همچنین تصریح شده كه سالـانه 213 هزار نفر در امریكا قربانی تجاوز جنسی می شوند.
متاسفانه دشمنان اسلـامـ با امپراتوری رسانه ای که در اختیار دارد در جهت تبلیغ ضد معنویت و ضد اخلـاق، فعالیت گسترده و هدفمندی دارد. در اینجا به شرح و تفسیر مختصری از آیات قرآن کریمـ و روایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهمـ السلـامـ پیرامون عفاف و حجاب میپردازیمـ که در این نوشتار کوتاه، آیه 32 سوره مبارک احزاب را میخوانیم؛ (یا نِسَاءَ النَّبِی لَسْتُنَّ كَأَحَدٍ مِّنَ النِّسَاءِ إِنِ اتَّقَیتُنَّفَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیطْمَعَ الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا) (ای همسران پیامبر! شما همچون یکی از زنان (عادی) نیستید اگر تقوا پیشه کنید. پس به گونهای هوس انگیز سخن نگویید که بیمار دل به طمع بیفتد، و سخن شایسته بگویید). در این آیه خداوند متعال به زنان مسلمان هشدار میدهد که آهنگ صدایشان را فریبنده نسازند و با تعبیرات تحریک آمیز و کرشمه و ناز سخن نگویند که این کار از بیتقوایی است و موجب میشود کسانی که بیماری روحی چشمـ چرانی و هوسبازی دارند، دلشان دچار ریبه و خیالهـای شیطانی شود و به طمع بیفتند. طبق نظر علـامه طباطبایی (ره) در تفسیر المیزان، منظور از بیماری دل، نداشتن نیروی ایمان است، آن نیرویی كه آدمی را از میل به سوی شهوات باز می دارد.
اما در پایان ممکن است این سئوال مطرح شود که این آیه مخصوص همسران پیامبر اکرمـ صلی اله علیه و آله و سلمـ است و ربطی به سایر بانوان مسلمان ندارد.
مفسرین به صورت علمی به این مسئله پرداخته اند و ما برای کوتاهی کلـامـ به این نکته اشاره میکنیمـ که طبق تفسیر آیه شریفه، این آیه مختص همسران پیامبر اکرمـ صلی ا... علیه و آله و سلمـ نیست بلکه آنها به خاطر موقعیتی که دارند میتوانند سرمشقی برای همه زنان باشند که در این آیه، این تکالیف بر آنان تاکید میکند، درست مثل اینکه به شخص دانشمندی بگوییمـ تو که دانشمندی، دروغ مگو! مفهومش این نیست که دروغ گفتن برای دیگران مجاز است، بلکه منظور این است که یک مرد عالمـ باید به صورت مؤکدتر و جدی تری از این کار پرهیز کند.
پس طبق آیه شریفه در پاسخ به سئوال برخی از بانوان که میگویند چرا ما باید حجابمان را رعایت کنیمـ تا مردان به گناه نیفتند؟ باید بگوییم:
1- رعایت حجاب اسلـامی، دستور خداوند عزیز و حکیمـ است و چون بانوان مسلمان، همگی بنده خدا هستند، باید در هر شرایطی به این واجب الهی عمل کرده و حجابشان را رعایت کنند.
2- در جامعه نبوی نیز همه افراد سالمـ نیستند. (فیطمع الّذی فی قلبه مرض) و زن نباید كاری كند تا کسی که بیماردل است تحریك شود. او برای حفظ خود از شر و طمعش، باید حجابش را رعایت کند که در آیه 53 همین سوره خداوند متعال در باره حجاب میفرماید: (این برای طهارت دل شما و دل آنان بهتر است.)
3- از طرفی زنان نباید كاری كنند كه حتّی یك نفر همـ به وسیله آنها دچار گناه و فساد شود؛ (الّذی فی قلبه مرض).
4- دستور پوشش اسلـامی فقط مخصوص بانوان نیست بلکه مردان نیز نباید لباسهـای آستین کوتاه و تنگ و چسبانی که مفسدهای در پی دارد و موجب گناه بانوان میشود، بپوشند که در آیات 30 و 31 سوره نور خداوند به مردان و زنان مومن میگوید که چشمـهـایشان را از نگاه به نامحرمان فروگیرند و دامانشان را از بیعفتی حفظ کنند. پس همـ مردان و همـ بانوان باید در پوشش و نگاهشان با حیا و عفیف باشند.
5- بانوان به طور طبیعی به خاطر جذابیتی که دارند وضعشان حساستـر از مردان است. خود بانوان نیز این امر را تصدیق میکنند که میتوانند در دل مردان بیشتر راه پیدا کنند و به همین دلیل همـ آرایش کردن مخصوص زنان (برای شوهرانشان) است و برای مردان حرامـ میباشد، زیرا زن آرایش میکند تا در دل مرد جذابیت پیدا کند.
|
Tweet |

عالی ولی بیشتر

بد نیس ولی تخیلیه