1397-11-30     2019-2-19     بروز شده در: 1397/11/28 - 17:18:4      ENGLISH  
پربازدیدها
پربحث ها


به فیسبوک ما بپیوندید.


ما را در تویتر دنبال کنید.


مشترک کانال تلگرامـ ما شوید.


خواندنی ها
علمای افغانستان نقش مهمی در شکل‌گیری انقلـاب اسلـامی ایران داشتند

رسوایی در ایالت ایلینوی امریکا/ ۷۰۰ کشیش طی سال‌ها کودک آزاری کرده‌اند

افغانستان مرگبارترین کشور جهان شد

روایت NBC از قتل عامـ خانواده افغانستانی در حملـات نیروهای خارجی

افزایش اسلـامـ ستیزی در آلمان

اقیانوس عشق

بازخوانی تاریخ/ خاشقجی در افغانستان چه می‌کرد؟

چرا قرارداد معادن طلـا و مس افغانستان در واشنگتن امضاء شد؟! + واکنش ارگ

مرگ و ماندن؛ روایت مسافری بازگشته از شهر آشوب

10 حقیقتی که اعتماد شما را به سازمان سیا از بین میبرد

از زندگی‌هـالیوودی تا معنویت اسلـامـ

هشدار قرآنی امامـ علی(علیه السلـام) درباره خلف وعده مسئولـان به مردمـ

در سایه سار قلمـ

ماجرای کشوری که یک شبه گدا شد / سرگذشتی که باید از آن درس گرفت

یک افغانستانی در قزاقستان ۵۸ هزار دالر پیداشده را به صاحبش بازگرداند

آرشیو خواندنی ها


مقالـات
​پاکستان؛ مرکز صادرات تروریسمـ

ناامنی، هدیه بن‌سلمان به منطقه در آستانه سفر به پاکستان

هشدار درباره احتمال وقوع جنگ اتمی ویرانگر بین هند و پاکستان

به چنگ آوردن ۴۰ تن طلـا؛ حسن ختامـ حضور امریکا در سوریه

​باید از رسوایی‌های آیندۀ انتخاباتی جلوگیری کرد

صهیونیسمـ و افسانه‌ای به نامـ آزادی بیان در امریکا

​رفت‌وآمدهای مبهم؛ سرنوشت صلح افغانستان به کجا می‌انجامد؟

حجاب اسلـامی، حافظ گوهر زن

زندگی در آینه نگاه فاطمه(سلـامـ ا...علیها)/ قسمت چهارمـ و پایانی

شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت چهارمـ و پایانی

پیروزی انقلـاب اسلـامی امامـ خمینی، معجزۀ قرن

گذری بر دلـایل پیروزی انقلـاب اسلـامی در ایران

زندگی در آینه نگاه فاطمه(سلـامـ ا...علیها)/ قسمت سومـ

شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت سومـ

سیری در زندگی برترین بانوی عالمـ

آرشیو مقالـات


مصاحبه ها
چرایی حضور «ملـا برادر» در دفتر قطر؛ درباره خروج سربازان امریکایی توافق شده است

امریکا و برخی گروه‌هـای تروریستی منافع مشترک در افغانستان دارند / گفتگوی ایران و طالبان دوراندیشانه بود/ قسمت اول

از پیمان امنیتی واشنگتن- کابل، تنها اسمش باقی مانده است

از پیمان امنیتی واشنگتن- کابل، تنها اسمش باقی مانده است/ تمامی تروریست‌هـا‌ از مسیر پاکستان به افغانستان می‌آیند

کارشکنی‌های امریکا؛ زمینه‌ساز طرح بازبینی در پیمان‌نامه امنیتی کابل- واشنگتن

تاریخ نشر:
1393/12/10 - 08:52:1
تعداد بازدید: 1027
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

داعش و اسرائیل؛ دو سر یک افعی‌ که تمدن خاورمیانه را می‌بلعد
داعش و اسرائیل؛ دو سر یک افعی‌ که تمدن خاورمیانه را می‌بلعد

تخریب موزه ملی عراق توسط گروه تروریستی داعش و نابودی آثار باستانی آن و نیز حملـات این گروه به مقدسات و آثار باستانی سوریه، بار دیگر نقاط اشتراک میان داعش و همـ‌پیمانش "اسرائیل" را پر رنگ‌تر کرد و گویا این دو، دو سر افعی‌ای هستند که آثار باستانی و مقدسات مذهبی منطقه خاورمیانه را با هدف محو حقایق تاریخی می‌بلعد.

به گزارش انصار، پایگاه لبنانی اسلـاب‌نیوز در تحلیلی با عنوان "داعش و اسرائیل دو سر یک افعی که تمدن شرق را می‌بلعد" به اقدامـ اخیر گروه تروریستی داعش در تخریب موزه‌ شهر موصل و از بین بردن آثار تاریخی و باستانی این موزه اشاره کرده و چنین می‌نویسد: "ائتلـاف اسرائیل و داعش" علیه منطقه خاورمیانه مساله عجیبی نیست به ویژه اینکه هر دوی این‌ها با اقداماتی که در پیش گرفته‌اند در هتک حرمت مقدسات دینی و تهدید صلح و امنیت در خاورمیانه و جهان عرب سهیمـ هستند.

همـ زمان با این که داعش آثار باستانی و تمدن‌های باستانی بین‌النهرین را از بین می‌برد اسرائیل نیز از طریق سازمان‌های تندرو مقدسات و آثار سرزمین شامـ و تاریخ آن را هدف گرفته و به عبادتگاه‌های مسیحیان و مسلمانان حمله می‌کند. به عنوان مثال صهیونیست‌ها صبح چهارشنبه گذشته مسجدی را در شهر "بیت لحم" در کرانه باختری به آتش کشیدند و همچنین ساختمان وابسته به کلیسای یونانی در قدس را نیز آتش زدند.

این اقدامـ علـاوه بر تلـاش اسرائیل برای یهودی سازی قدس و حملـات مکرر نظامیان اسرائیلی به مسجد الـاقصی است. در کنار این‌ شعارهای ضد مسیحیت و موهن حضرت عیسی مسیح (ع) است که صهیونیست‌ها بر دیوارهای کلیساهای مسیحی می‌نویسند نیز بخشی از اقدامات تندروهای صهیونیست برای پاک کردن آثار ادیان و تاریخ و تمدن است تا جایی که حتی یکی از اتاق‌های کلیسا و توالت و حمامـ آن را به آتش کشیدند.

در این میان گروه‌هایی با اهداف مشابه داعش در میان تندروهای یهودی تشکیل شده که گروه "دفن الثمن" یکی از این گروه‌هاست. گروه یهودی "دفن الثمن" در سال 2008 تشکیل شد و به هتک حرمت مساجد و کلیساها و سوزاندن خودروها، منازل و مزرعه‌های فلسطینی‌ها اقدامـ می‌کند. همچنین قطع درختان زیتون و ممانعت از ورود کشاورزان فلسطینی به اراضی خود و تهدید آنها به کشتار و شکنجه از دیگر اقدامات این گروه تندرو است.

این تندروها به صورت پنهانی دست به اقدامـ نمی‌زنند بلکه هویت و گروه خود را مشخص می‌دهند. از جمله مهمـ‌ترین اقدامات آنها حمله به "دیر رفات" در غرب قدس اشغالی و نوشتن شعارهای توهین‌آمیز علیه مسیحیت است.

این گروه که خود را آغازگر جنبش یهودی می‌داند خواهان تشکیل (اسرائیل بزرگ) است و نیز دیگر گروه‌های مشابه آن نتیجه گسترش افکار ضد دینی و تندرو در جامعه اسرائیل هستند.

آمارهای سازمان ملل نیز نشان داده که میانگین سالـانه حملـات تندروهای یهودی علیه فلسطینینان تقریباً چهار برابر شده است.

و نهایتا میتوان گفت گروه "دفن الثمن" و دیگر نمونه‌های آن که ابزار اسرائیل در هتک حرمت مقدسات و از بین بردن آثار باستانی غیریهودی هستند در واقع کپی برابر اصل گروه تروریستی داعش هستند و این دو (داعش و اسرائیل) در کنار یکدیگر دوسر یک افعی را تشکیل می‌دهند که دهانش را برای بلعیدن تمدن و فرهنگ خاورمیانه گشوده است.







*
*

*



نیز بخوانید

​پاکستان؛ مرکز صادرات تروریسمـ


ناامنی، هدیه بن‌سلمان به منطقه در آستانه سفر به پاکستان


هشدار درباره احتمال وقوع جنگ اتمی ویرانگر بین هند و پاکستان


به چنگ آوردن ۴۰ تن طلـا؛ حسن ختامـ حضور امریکا در سوریه


​باید از رسوایی‌های آیندۀ انتخاباتی جلوگیری کرد


صهیونیسمـ و افسانه‌ای به نامـ آزادی بیان در امریکا


​رفت‌وآمدهای مبهم؛ سرنوشت صلح افغانستان به کجا می‌انجامد؟


حجاب اسلـامی، حافظ گوهر زن


زندگی در آینه نگاه فاطمه(سلـامـ ا...علیها)/ قسمت چهارمـ و پایانی


شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت چهارمـ و پایانی

بالـا          نشریه انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است. فروشگاه اینترنتی نعلبندان