علیرضا صادقی
گویا صدر اعظمـ سرزمین ژرمنها به هیچ عنوان قصد ندارد گذشته خود را قبل از سال 2014 میلـادی به یاد بیاورد: زمانی که راستگرایان افراطی و گروههای طرفدار فاشیست در خیابانهای برلین، فرانکفورت و درسدن حجاب مسلمانان را به تمسخر گرفته و زنان و مردان مسلمان را در سایه حمایت دستگاههای امنیتی آلمان مورد تحقیر قرار میدادند...
حال مرور واقعه شهادت (مروه الشربینی) در عین تلخ و تکان دهنده بودن، نشان دهنده حمایت علنی مقامات غربی از اقدامات نژادپرستانه و ضد اسلـامی است.
صورت ماجرا از این قرار بود که در سال 2009 میلـادی، مروه الشربینی بانوی محجبه مسلمان مصری در دادگاه شهر درسدن آلمان حاضر شده بود تا از رفتارهای نژادپرستانه همسایه اش ازخود دفاع كند. اما همسایه آلمانی مروه الشربینی با حمله به او با هجده ضربه چاقو مروه الشربینی باردار را درجلویچشمان همسرو فرزند سه ساله اش به قتل رساند. در حین اصابت ضربات قاتل به شربینی، شوهر مروه برای نجات همسرش به طرف او شتافت که توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت. پس از آن، همسر شربینی با وضعیتی بحرانی در بیمارستان بستری گردید. فرزند خردسال سه ساله شهیده حجاب که شاهد این ماجرای خونبار بوده، همچنان برای معالجه تحت نظر روانشناس است. شهادت مروه الشربینی باردیگر نشان داد كه مسلمانان آلمان واروپا تا چه میزان در معرض خطر رفتارهای نژادپرستانه قرار دارند.
پس از آن، دولت آلمان تلـاش كرد تا شهادت مروه الشربینی را یك حادثه توصیف كند. اما واقعیت این است كه شهادت بانوی محجبه مسلمان در شهر درسدن آلمان، آن همـ در دادگاهی که ظاهرا باید نماد عدالت خواهی و امنیت باشد، نتیجه رویکرد و سیاست اسلـامـ ستیزانه دولت و نهادهای امنیتی آلمان بوده است. پس از این حادثه، مقامات دولتی آلمان در قبال این حادثه سکوت وقیحانهای در پیش گرفتند! در اینجا از همدردی با خانواده شربینی و حتی فرزند خردسالی که از نزدیک شهادت مادرش را نظاره گر بود، کمترین نشانهای وجود نداشت. 4 نهاد اسلـامی در آلمان در بیانیهای اعتراض آمیز از صدر اعظمـ آلمان خواستند تا لـااقل در ظاهر این اقدامـ تروریستی را محکومـ کند اما صدر اعظمـ سرزمین ژرمنها در آن زمان ترجیح داد بیش از آنکه به شهادت شربینی فکر کند، به فکر قاتل نژادپرست وی و نحوه رسیدگی به وی در زندان باشد!
در حالی که شهادت شربینی و آنچه در دادگاه رخ داد کاملـا واضح و مشخص بود، اما دولت آلمان در پاسخ به این اعتراضات گسترده در خصوص عدمـ محکومـ کردن این حادثه عنوان کرد که جزئیات ماجرا مشخص نشدهاست و اینکه اگر معلومـ شود که واقعاً انگیزه نژادپرستانه در میان بوده نسبت به آن واکنش مناسب نشان خواهد داد!
برادر مروه الشربینی در این خصوص اظهار کرد: ( وای به روزی که چنین حادثهای برای یک اروپایی رخ میداد، در آن صورت بود که دولت آلمان و کشورهای اروپایی جنجالی بسیار بزرگ در سراسر دنیا به راه میانداختند، ولی در برابر این جنایت تروریستی مهر سکوت بر لب زدند.)
پس از 10 روز از شهادت شربینی و در حالی که خشمـ مسلمانان دنیا از مرکل و دولت آلمان صد چندان شده بود، بالـاخره صدر اعظمـ آلمان به سخن آمد! سخنی که بیش از اعلـامـ انزجار از قاتلین شربینی، توجیه (اسلـامـ هراسی) در آلمان بود! آنگلـا مرکل طی پیامی شهادت این بانوی مصری را به (حسنی مبارک) دیکتاتور سابق قاهره ( که از اصلی ترین مهرههـای غرب و رژیمـ صهیونیستی در خاورمیانه محسوب میشد)، تسلیت گفت!
آنگلـا مرکل در بخشی از سخنانش به وجود (اسلـامـ هراسی) در غرب پس از وقوع حملـات 11 سپتامبر اشاره کرده و آن را علت وجود برخی احساسات ضداسلـامی در کشورهایی مانند آلمان دانست! به عبارت بهتر، مرکل به جای ابراز همدردی با خانواده شربینی و تاکید بر مجازات قاتل وی و محکومـ کردن اسلـامـ هراسی، به ریشه یابی آن در جامعه کشورش پرداخت و آن را به حادثه ساختگی 11 سپتامبر در امریکا ارتباط داد!
(ایمن مزیک) دبیرکل شورای مرکزی مسلمانان آلمان در واکنش به پیامـ تسلیت مغرضانه مرکل عنوان داشت: (خانمـ مرکل بهتر است به جای توجیه بروز چنین وقایعی، آن را محکومـ کند. اسلـامـ ستیزی، پنهان و یا آشکار واقعیتی است که در آلمان وجود دارد.)
بدون شک آنگلـا مرکل و دیگر مقامات غربی در برهه فعلی بیش از هر زمان دیگری از شنیدن نامـ ( شهیده حجاب) وحشت دارند. هرقطره خون پاک مروه الشربینی مهر باطلی بر ادعای مقامات غربی در خصوص احترامـ به دموکراسی و آزادی و حقوق بشر در غرب مینوازد. بدون شک ننگ (حمایت از قاتلین شربینی) تا ابد بر پیشانی آنگلـا مرکل و دستگاههای امنیتی و قضائی آلمان باقی خواهد ماند....
|
Tweet |