1397-12-4     2019-2-23     بروز شده در: 1397/11/30 - 19:27:1      ENGLISH  
پربازدیدها
پربحث ها


به فیسبوک ما بپیوندید.


ما را در تویتر دنبال کنید.


مشترک کانال تلگرامـ ما شوید.


خواندنی ها
علمای افغانستان نقش مهمی در شکل‌گیری انقلـاب اسلـامی ایران داشتند

رسوایی در ایالت ایلینوی امریکا/ ۷۰۰ کشیش طی سال‌ها کودک آزاری کرده‌اند

افغانستان مرگبارترین کشور جهان شد

روایت NBC از قتل عامـ خانواده افغانستانی در حملـات نیروهای خارجی

افزایش اسلـامـ ستیزی در آلمان

اقیانوس عشق

بازخوانی تاریخ/ خاشقجی در افغانستان چه می‌کرد؟

چرا قرارداد معادن طلـا و مس افغانستان در واشنگتن امضاء شد؟! + واکنش ارگ

مرگ و ماندن؛ روایت مسافری بازگشته از شهر آشوب

10 حقیقتی که اعتماد شما را به سازمان سیا از بین میبرد

از زندگی‌هـالیوودی تا معنویت اسلـامـ

هشدار قرآنی امامـ علی(علیه السلـام) درباره خلف وعده مسئولـان به مردمـ

در سایه سار قلمـ

ماجرای کشوری که یک شبه گدا شد / سرگذشتی که باید از آن درس گرفت

یک افغانستانی در قزاقستان ۵۸ هزار دالر پیداشده را به صاحبش بازگرداند

آرشیو خواندنی ها


مقالـات
فشار بیشتر هند و ایران بر پاکستان و امیدواری‌ها در افغانستان

عزت و کرامت انسانی و اسلـامی که زیر پا گذاشته میشود

صلح در دستان این سه نفر

دنیای مجازی عبور از «امپریالیسم» به «امپراتوری»/ قسمت اول

صلح بدون حکومت؛ توقف در ایستگاه پنجمـ

ولسوالی‌هایی که در دقیقه ۹۰ ولـایت می‌شوند!

مادر ماه

​پاکستان؛ مرکز صادرات تروریسمـ

ناامنی، هدیه بن‌سلمان به منطقه در آستانه سفر به پاکستان

هشدار درباره احتمال وقوع جنگ اتمی ویرانگر بین هند و پاکستان

به چنگ آوردن ۴۰ تن طلـا؛ حسن ختامـ حضور امریکا در سوریه

​باید از رسوایی‌های آیندۀ انتخاباتی جلوگیری کرد

صهیونیسمـ و افسانه‌ای به نامـ آزادی بیان در امریکا

​رفت‌وآمدهای مبهم؛ سرنوشت صلح افغانستان به کجا می‌انجامد؟

حجاب اسلـامی، حافظ گوهر زن

آرشیو مقالـات


مصاحبه ها
چرایی حضور «ملـا برادر» در دفتر قطر؛ درباره خروج سربازان امریکایی توافق شده است

امریکا و برخی گروه‌هـای تروریستی منافع مشترک در افغانستان دارند / گفتگوی ایران و طالبان دوراندیشانه بود/ قسمت اول

از پیمان امنیتی واشنگتن- کابل، تنها اسمش باقی مانده است

از پیمان امنیتی واشنگتن- کابل، تنها اسمش باقی مانده است/ تمامی تروریست‌هـا‌ از مسیر پاکستان به افغانستان می‌آیند

کارشکنی‌های امریکا؛ زمینه‌ساز طرح بازبینی در پیمان‌نامه امنیتی کابل- واشنگتن

تاریخ نشر:
1392/4/14 - 22:08:31
تعداد بازدید: 440
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

"اسلـامـ هراسی" در انگلیس با پخش اذان!

 سیاه نمایی صرف در تکنیک‌هـای غرب برای تخریب اسلـامـ جایی ندارد و برخی اوقات اقداماتی که از نگاه ما و بسیاری دیگر اقدامی مثبت تلقی میشود میتواند در عمل بسیار مخرب و زهر دار باشد.

اسلـامـ هراسی در غرب و به خصوص در کشورهای انگلیس و امریکا اجزای مختلفی دارد که برای تحلیل آن میبایست تمامـ بخش‌هـای این پازل در کنار همـ قرار بگیرند و بعد آن را تحلیل کرد. گزارشی که در ادامه خواهید خواند به علت پدیده‌ای خواهد پرداخت که شاید در نگاه اول از دید افرادی که در کشورهای اسلـامی زندگی میکنند اقدامی مثبت در قبال مسلمانان تلقی شود ولی زمانی که یک تحلیل گر انگلیسی منتقد به آن نگاه میکند داستان طور دیگری تحلیل میشود که به واقعیت نزدیک‌تـر است.

اسلـامـ هراسان در غرب همواره تلـاش کرده اند که مسلمانان را افرادی بیمنطق، عجیب و خطرناک به تصویر بکشند و اقدامـ شبکه ۴ انگلیس در پخش کردن اذان در ساعت ۳ صبح در ماهی که مسلمانان به تصور بسیاری از مردمـ انگلیس تمامـ ماه رمضان را بدون خوردن و آشامیدن طی میکنند تقویت کننده این باور اشتباه است.

سیاستمداران انگلیسی قصد دارند مسلمانان را افرادی مشکل ساز جلوه دهند تا گناه اشتباهات خود در عراق و افغانستان و دیگر مشکلـات جامعه انگلیس را به مسلمانان نسبت دهند.

پایگاه تحلیلی (استاپ وار) در مطلبی به قلمـ (راچل شابی) می‌نویسد: اگر شما در یک کشور اسلـامی زندگی میکنید از طرق گوناگون و جالبی متوجه میشوید که ماه رمضان فرا رسیده است. اما پخش اذان در ساعت ۳ صبح توسط شبکه ۴ انگلیس در ماه رمضان آن همـ برای کسانی که تا کنون چیزی از ماه رمضان نشنیده اند خیلی جای تعجب دارد. این چنین اقداماتی را این شبکه عمدا برای تخریب دیدگاه ما نسبت به اسلـامـ انجامـ میدهد. همچنین برخی روزنامه‌هـای متعصب نیز با انتشار این دست اخبار قصد دارند تا نشان دهند مسلمانان میخواهند قوانین شریعت اسلـامی را به زور در بریتانیا اجرا کنند.

این امر تنها نمونه‌ای است از جوی که علیه اسلـامـ در حال شکل گیری است و چنین وانمود میشود که مسلمانان سراسر جهان نوعی عبادت و نیایش دارند که وقت و زمان خاصی ندارد. اما آشکار است که برای ایجاد چنین جوی اوضاع باید بسیار وخیمـ‌تـر از این حرفها باشد.

در اواخر ماه جون امسال از مسجدی در شهر "والسال" انگلیس یک بمب دست ساز پیدا کردند و مجبور شدند ۱۵۰ نفری را که برای نماز به مسجد آمده بودند را از مسجد خارج کنند. در موردی دیگر پولیس در حال تحقیق در مورد حملـاتی است که اخیرا به یک کانون اسلـامی در شمال لندن و یک مسجد در "گریمزبی" صورت گرفته است. در این حملـات با بمب‌هـای آتشزا به مراکز گفته شده حمله شده است آن همـ در حالیکه مردمـ برای نماز آنجا گردآمده بودند. یکشنبه گذشته بسته‌ای مشکوک در یکی از مساجد "لیورپول" پیدا شد و گورستان مسلمانان "نیوپورت" در جنوب "ولز" با رسمـ نشانه‌ای صلیب شکسته مورد بیحرمتی قرار گرفت. و چهارشنبه گذشته نیز روی دیوارهای مسجدی در "ردیش" از توابع "ورچسترشایر" باز همـ نشانه نازی‌هـا را با اسپری نقش کردند.

این موارد تنها چند نمونه از حملـات نژادپرستانه اخیر به مساجد است و تازه هنوز سخنی از تهدیدکردن مسلمانان به مرگ، توهین به آنها، برداشتن حجاب از سرشان و قرار دادن سر خوک بیرون منازلشان به میان نیاورده ایمـ. به نظر میرسد مسلمانان کمتر مواردی از این دست را گزارش میکنند و با این وجود یک گروه دیدبان حقوق بشر در انگلیس در هفته پس از قتل "لی ریگبی" در "وولویچ"، ۲۱۲ مورد حملـات با انگیزه تنفر را گزارش کرده است.

در پاسخ به بمبگذاری شهر "والسال"، پولیس "وست میدلند" روزنامه‌ای را که اعلـامـ کرده بود این حمله تروریستی نبوده است را وادار کرد تا خبر خود را تصحیح کند. توجه داشته باشید که بر اساس قانون مبارزه با تروریزمـ سال ۲۰۰۰ عملی اقدامـ تروریستی به حساب میآید که هدف از آن (ترساندن بخشی از مردم) باشد و کسانی که برای نماز به این مساجد میآمدند همـ با دیدن این اقدامات و گسترش آن به وحشت میافتند. اما برخی از رسانه‌هـای انگلیس به جای اینکه اعلـامـ کنند که این افزایش چشمگیر حمله به مسلمانان چه امر خطرناکی است تنها تلـاش میکنند آنرا بیاهمیت جلوه دهند. زمانی که یک گروه دیدبان حقوق بشر اعلـامـ کرد که حمله به مسلمانان چقدر افزایش یافته است، روزنامه‌هـای تلگراف و دیلی میل گفتند که این گزارش‌هـا دروغ است و دیدبانهای گروه مذکور حتما از روشهای نادرست استفاده کرده اند.

سپس مقاله‌هـایی در روزنامه‌هـا چاپ شد که ادعا میکرد (صنعت اسلـامـ هراسی) در کار است تا مسلمانان را مظلومـ و ستمدیده جلوه دهد تا با این کار بتواند برای مسلمانان حمایت و کمک‌هـای مالی به دست آورد. پشتیبانی حمایت از این دست مقالـات از سوی کل نظامـ فرهنگی انگلیسی صورت میگیرد. مثلـا همین امر را "تونی پارسون" در روزنامه "میرر" اعلـامـ کرده است. او در مقاله خود میگوید:(ما مردمـ انگلیس مردمی متمدن و با ادب و دارای تحمل هستیمـ که اصلـا نمی توانیمـ متعصب باشیمـ یا به دیگران تنفر بورزیمـ.)

چهل درصد از حمله به مسلمانان که سال گذشته صورت گرفته است و یک گروه دیدبان حقوق بشر آنرا ثبت کرده است توسط هواداران گروه نژادپرست (اتحادیه دفاعی انگلیس) انجامـ گرفته است. اما این حملـات تنها در جامعه‌ای صورت میگیرد و بعد به دست فراموشی سپرده میشود که گمان میکند کمی نفرت و شک نسبت به مسلمانان عیبی ندارد و پذیرفتنی است.

اخیرا پژوهشی توسط بنیاد گفتگوهای راهبردی در مورد گروه‌هـای تندرو صورت گرفته است که نشان میدهد این گروه‌هـا توجه خود را از یهودیان به مسلمانان متمرکز کرده اند چرا که نفرت از مسلمانان اخیرا در جامعه انگلیس طرفداران بیشتری پیدا کرده است و اسلـامـ هراسی به سطحی بسیار خطرناک و گسترده رسیده است و دلیل آن همـ حمایت چهره‌هـای عمده سیاسی انگلیس از آن است.

مثلـا "چارلز مور" این حق را دارد که در روزنامه تلگراف مقاله بنویسد و بگوید که گروه‌هـایی مانند (اتحادیه دفاعی انگلیس) (واکنش گروه‌هـای کارگری انگلیسی می باشند) و اقدامات آنها ناشی کتاب  هایی مانند کتاب واکنش‌هـای نژادی ایناچ پاول است.

همانگونه که "گاوان تیتلی" یکی از نویسندگان کتاب (مشکلـات جامعه چند فرهنگی یا نژادپرستی در عصرنئولیبرال) میگوید این امر بخشی از تاریخ نژادپرستی است که به (صنعت اسلـامـ هراسی) به چشمـ (صنعت تازه روابط نژادی) نگاه میکند که هر دو محرکی کاذب برای گروه‌هـای دارای شرایط نامساعد به حساب میآیند. به گفته تیتلی:(این اصطلـاحات کاملـا شکل گرفته اند و به همین خاطر به سادگی نیز میتوان آنها را گسترش داد. روش کار کاملـا مورد تمرین قرار گرفته است و آن عبارت است از آزمون و تکرار حملـات و هدف از آن رسیدن به قدرت است.)

اما در عین حال گروه‌هـای لیبرال چپ اعتقاد دارند که مسلمانان در انگلستان به خودی خود مردمانی مشکل سازند که علـاقه دارند از باقی مردمـ کناره بگیرند، به جامعه وفادار نیستند، تمایل به تندروی دارند و با ارزش‌هـای دموکراتیک که برای رسیدن به آنها زحمات فراوانی کشیده شده است سر ستیز دارند. تونی بلر یکی از هواداران کلـاسیک این نوع تفکر است و اخیرا نیز در مقاله‌ای که در روزنامه دیلی میل نوشته است در مورد (مسئله مسلمانان) هشدار داده است.

اگر ما همچنان مانند بلر و دیگران بر این امر پابفشاریمـ که رابطه‌ای میان حمله انگلستان به عراق و افغانستان با حملـاتی که در داخل به مسلمانان میشود وجود ندارد آنگاه باید به دنبال دلیل دیگری باشیمـ و آن دلیل همـ چیزی نخواهد بود جزء آنکه مسلمانان را مردمی مشکل دار و مشکل ساز بدانیمـ. اما بدان ترتیب مسلمانان را جامعه‌ای (باتلـاق) مانند خواهیمـ دید که باید آنرا (خشکاند) و مردمش تندروهایی آدمکش هستند که (به خود کمربند انفجاری میبندند). همه نقل قول‌هـای داخل کمان را سیاستمداران انگلیسی بر زبان رانده اند.

اگر همه موارد فوق را در کنار همـ بگذاریمـ حاصل آن سخنان بلر است که در آن (اسلـام) و (اسلـامگرایی) به شکلی مشکل آفرین با همـ ترکیب شده اند و این میل وجود دارد که همه اسلـامگرایان را جهادیونی خشونت طلب معرفی کند.







*
*

*



نیز بخوانید

فشار بیشتر هند و ایران بر پاکستان و امیدواری‌ها در افغانستان


عزت و کرامت انسانی و اسلـامی که زیر پا گذاشته میشود


صلح در دستان این سه نفر


دنیای مجازی عبور از «امپریالیسم» به «امپراتوری»/ قسمت اول


صلح بدون حکومت؛ توقف در ایستگاه پنجمـ


ولسوالی‌هایی که در دقیقه ۹۰ ولـایت می‌شوند!


مادر ماه


​پاکستان؛ مرکز صادرات تروریسمـ


ناامنی، هدیه بن‌سلمان به منطقه در آستانه سفر به پاکستان


هشدار درباره احتمال وقوع جنگ اتمی ویرانگر بین هند و پاکستان

بالـا          نشریه انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است. فروشگاه اینترنتی نعلبندان