1397-11-27     2019-2-16     بروز شده در: 1397/11/26 - 17:37:2      ENGLISH  
پربازدیدها
پربحث ها


به فیسبوک ما بپیوندید.


ما را در تویتر دنبال کنید.


مشترک کانال تلگرامـ ما شوید.


خواندنی ها
علمای افغانستان نقش مهمی در شکل‌گیری انقلـاب اسلـامی ایران داشتند

رسوایی در ایالت ایلینوی امریکا/ ۷۰۰ کشیش طی سال‌ها کودک آزاری کرده‌اند

افغانستان مرگبارترین کشور جهان شد

روایت NBC از قتل عامـ خانواده افغانستانی در حملـات نیروهای خارجی

افزایش اسلـامـ ستیزی در آلمان

اقیانوس عشق

بازخوانی تاریخ/ خاشقجی در افغانستان چه می‌کرد؟

چرا قرارداد معادن طلـا و مس افغانستان در واشنگتن امضاء شد؟! + واکنش ارگ

مرگ و ماندن؛ روایت مسافری بازگشته از شهر آشوب

10 حقیقتی که اعتماد شما را به سازمان سیا از بین میبرد

از زندگی‌هـالیوودی تا معنویت اسلـامـ

هشدار قرآنی امامـ علی(علیه السلـام) درباره خلف وعده مسئولـان به مردمـ

در سایه سار قلمـ

ماجرای کشوری که یک شبه گدا شد / سرگذشتی که باید از آن درس گرفت

یک افغانستانی در قزاقستان ۵۸ هزار دالر پیداشده را به صاحبش بازگرداند

آرشیو خواندنی ها


مقالـات
​باید از رسوایی‌های آیندۀ انتخاباتی جلوگیری کرد

صهیونیسمـ و افسانه‌ای به نامـ آزادی بیان در امریکا

​رفت‌وآمدهای مبهم؛ سرنوشت صلح افغانستان به کجا می‌انجامد؟

حجاب اسلـامی، حافظ گوهر زن

زندگی در آینه نگاه فاطمه(سلـامـ ا...علیها)/ قسمت چهارمـ و پایانی

شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت چهارمـ و پایانی

پیروزی انقلـاب اسلـامی امامـ خمینی، معجزۀ قرن

گذری بر دلـایل پیروزی انقلـاب اسلـامی در ایران

زندگی در آینه نگاه فاطمه(سلـامـ ا...علیها)/ قسمت سومـ

شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت سومـ

سیری در زندگی برترین بانوی عالمـ

دشمن کیست، دوست کدامـ است؟

سوگنامه برترین بانوی دو عالمـ

عوامل پیروزی نظامـ انقلـاب اسلـامی در ایران / قسمت سومـ

شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت دومـ

آرشیو مقالـات


مصاحبه ها
چرایی حضور «ملـا برادر» در دفتر قطر؛ درباره خروج سربازان امریکایی توافق شده است

امریکا و برخی گروه‌هـای تروریستی منافع مشترک در افغانستان دارند / گفتگوی ایران و طالبان دوراندیشانه بود/ قسمت اول

از پیمان امنیتی واشنگتن- کابل، تنها اسمش باقی مانده است

از پیمان امنیتی واشنگتن- کابل، تنها اسمش باقی مانده است/ تمامی تروریست‌هـا‌ از مسیر پاکستان به افغانستان می‌آیند

کارشکنی‌های امریکا؛ زمینه‌ساز طرح بازبینی در پیمان‌نامه امنیتی کابل- واشنگتن

تاریخ نشر:
1393/4/29 - 04:47:32
تعداد بازدید: 982
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حلقه مقاومت منطقه دور گلوی صهیونیسمـ
حلقه مقاومت منطقه دور گلوی صهیونیسمـ

ناآرامی‌هـای چند روز گذشته در مرز سرزمین اشغالی با سوریه و لبنان همزمان با تشدید بمباران غزه و سرکوب مردمـ کرانه باختری، دایره نگرانی‌هـای رژیمـ صهیونیستی از گسترش مقاومت در سطح منطقه را بزرگ‌تـر کرده است زیرا باید احتمال آغاز جنگی چندجانبه را بدهد.

رژیمـ صهیونیستی بیش از یک ماه است دوباره عرصه را بر فلسطینیان تنگ کرده است آن همـ به بهانه واهی ناپدید شدن سه صهیونیست که با به رخ کشیدن ناتوانی اطلـاعاتی این رژیمـ، سرانجامـ 17 روز بعد جنازه آنان در بخش‌هـای اشغالی یافت شد.

با وجود اینکه چندین گروه تندرو در منطقه مسوولیت این اقدامـ را پذیرفتند اما این رژیمـ، جنبش مقاومت اسلـامی (حماس) را متهمـ کرد؛ موضوعی که حماس آن را نپذیرفت.

صهیونیست‌هـا پس از دستگیری گسترده مسوولـان و نمایندگان مجلس فلسطین، بسیاری از زندانیان آزاد شده، اعضای حماس و... نیز ربودن و زنده زنده سوزاندن یک نوجوان فلسطینی و کشتن چند فرد دیگر از جمله زیر گرفتن یک دختر سه ساله با خودرو، مرحله دومـ نقشه خود را با بمباران هوایی غزه آغاز کردند تا به خیال خود این بار برخلـاف جنگ‌هـای 22 روزه (1387) و هشت روزه (1391)، مقاومت فلسطین را از میان بردارند.

در این میان، گروه‌هـای مقاومت نیز با رونمایی از آخرین دستاوردهای خود مانند افزایش برد موشکی تا عمق 170 کیلومتری سرزمین اشغالی، بهره گیری از پهپادهای اطلـاعاتی و عملیاتی، انجامـ عملیات آبی، هدف قرار دادن هواپیماهای جنگنده در آسمان غزه و... پاسخ کشتار مردمـ بیگناه غزه را داده و توان نظامی خود را به نمایش گذاشتند.

در این میان، هر از گاه خبر میرسید مرز سرزمین اشغالی با سوریه و لبنان نیز ناآرامـ شده است.  البته رژیمـ صهیونیستی از بابت مرزهای اردن نگرانی چندانی ندارد.

اردن پس از مصر، دومین همـ پیمان رسمی این رژیمـ در خاورمیانه و جهان اسلـامـ است که در سال 1373 پیمان صلح موسومـ به (وادی عقبه) را امضا کرد و به موجب آن همچنان مدیریت اماکن مقدس اسلـامی و مسیحی بیت المقدس را در اختیار دارد.

از سوی دیگر، ساخت دیوار امنیتی میان سرزمین اشغالی و اردن، خیال رهبران رژیمـ صهیونیستی از این مرزها را راحت‌تـر خواهد کرد.

یازدهمـ ماه جوزا روزنامه (المدینه) عربستان نوشت: (بنیامین نتانیاهو) نخست وزیر رژیمـ صهیونیستی، از اعضای کابینه خواسته است با هدف رویارویی با خطر گروه تکفیری (دولت اسلـامی عراق و شام) (داعش)، دیوار امنیتی در طول مرز سرزمین اشغالی و اردن را سریع‌تـر بسازند.

به نوشته این روزنامه، دیوار یاد شده به طول 400 متر، از شهر (ایلـات) تا جنوب (بحر المیت) ادامه دارد.

از این رو، نگرانی‌هـای رژیمـ صهیونیستی درباره فضای پیرامونی خود بیشتر به مرزهای سوریه و لبنان برمی گردد که البته برای ساخت دیوار در آنجا همـ برنامه‌هـایی داشته است.

 مرزهای سوریه طی سه سال گذشته که این کشور با ناآرامی و جنگ داخلی دست و پنجه نرمـ میکرد، گاهی به عرصه‌ای تازه برای درگیری‌هـا تبدیل میشد.

البته در این میان، بیشترین ناآرامی‌هـای مرزی سهمـ لبنان، عراق، اردن و ترکیه بود که از آنها شورشیان به همراه کمک‌هـای مالی و تسلیحاتی به خاک سوریه وارد میشدند.

با این همه، مرز این کشور با سرزمین اشغالی همـ هر از گاه صحنه تنش‌هـایی گذرا بود و موشک‌هـایی میان 2 طرف رد و بدل میشد.

گرچه یک بار نیز جنگنده‌هـای این رژیمـ تا عمق خاک سوریه آمدند و مواضعی را بمباران کردند، اما تنش‌هـای مرزی در منطقه جولـان به ویژه رفت و آمد شورشیان و تروریست‌هـای تکفیری از این راه برای تامین سلـاح و بهره مندی از خدمات درمانی صهیونیست‌هـا بارها تکرار شد.

اهمیت بلندی‌هـای جولـان با ارتفاع 500 متری از سطح دریا، اشراف آن بر مناطق مجاور است. جولـان در جنوب با رود (یرموک) از اردن و در شمال با کوه (جبل الشیخ) از لبنان جدا میشود.

رژیمـ صهیونیستی در سال 1346 در جریان جنگ 6 روزه بلندی‌هـای جولـان را از استان (قنیطره) سوریه جدا و در سال 1361 به عنوان بخشی از خاک خود اعلـامـ کرد.

این امر مورد پذیرش سازمان ملل متحد که نیروهای صلح بان خود را برای نظارت بر اجرای قطعنامه 350 شورای امنیت و آتش بس در آنجا مستقر کرده بود، قرار نگرفت.

به هر روی، به نظر میرسد منطقه اشغال شده جولـان این روزها که صهیونیست‌هـا باز همـ در سودای اشغالگری‌هـای تازه به سوی غزه روی آورده اند، دوباره ناآرامی‌هـایی را تجربه میکند.

بیست و دومـ ماه جوزا 2 راکت از خاک سوریه به بخش‌هـای اشغالی جولـان شلیک شد که البته تلفاتی نداشت.

نزدیک به 2 ماه پیش بر اثر آخرین حمله از سوی خاک سوریه به این منطقه (تا پیش از آغاز جنگ غزه)، یک صهیونیست عرب زبان کشته شده بود.

خبرگزاری فرانسه بیست و دومـ ماه جوزا به نقل از سخنگوی ارتش رژیمـ صهیونیستی گزارش کرد احتمال اینکه این راکت‌هـا به اشتباه شلیک شده باشند، دور از ذهن است.

همچنین ارتش رژیمـ صهیونیستی طی بیانیه‌ای اعلـامـ کرد در واکنش، مواضع ارتش سوریه را گلوله باران کرد.

یک روز بعد همـ هواپیماهای جنگی رژیمـ صهیونیستی به بخش‌هـای جنوبی استان قنیطره حمله کردند.

بیست و سومـ ماه جوزا خبرگزاری فرانسه به نقل از گروه دیده بان حقوق بشر سوریه مستقر در انگلیس اعلـامـ کرد بر اثر پرتاب راکت‌هـایی به سوی (پایگاه نظامی 90) سوریه و مقر حزب بعث، چهار نفر جان باختند.

سحرگاه بیستمـ ماه جوزا همـ عناصر ناشناس از بلندی‌هـای شهرک (الماری) شهر (حاصبیا) در جنوب لبنان، 2 موشک به سوی سرزمین اشغالی شلیک کردند.

البته به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، چند ساعت پیش از آن نیز در منطقه (عین عرب) یک موشک پیش از پرتاب به سوی فلسطین اشغالی به دلیل نقص فنی منفجر شد.

همچنین نیروهای ارتش لبنان توانستند از شلیک 2 موشک دیگر جلوگیری کنند.

این، در حالی بود که 2 روز پیش از آن تحرک سربازان رژیمـ صهیونیستی در مرز لبنان به طور چشمگیری افزایش یافته بود و آنان در حال آماده باش کامل به سر میبردند.

به گزارش هجدهمـ جوزا خبرگزاری ملی لبنان، سربازان پیاده و زره پوش‌هـای ارتش صهیونیستی در محورهای کلیدی مانند بلندی‌هـای اشغال شده (کفرشوبا) و (سدانه) در شمال کشتزارهای (شبعا) و محور (العباسیه- الضهیره) مستقر شده بودند.

همچنین شمار گشتی‌هـای این ارتش در طول خطوط مرزی به ویژه مناطق میان شهرک صهیونیست نشین (مسکافعام) و (وادی العسل) تا ارتفاعات (الوزانی) و (الغجر) افزایش یافته بود.

به هر روی، ساعتی پس از برخورد 2 موشک یاد شده، ارتش صهیونیستی بلندی‌هـای کفرشوبا در جنوب لبنان را با توپخانه هدف قرار داد و هواپیماهای بدون سرنشین خود را بر فراز منطقه به پرواز درآورد.

بیستمـ جوزا فرماندهان رژیمـ اشغالگر قدس به رادیو رژیمـ صهیونیستی گفتند: دور از ذهن است حزب ا... لبنان عامل شلیک موشک‌هـا به فلسطین اشغالی باشد.

به نوشته تارنمای این رادیو، آنان تاکید کردند (همـ اکنون به مصلحت حزب ا... نیست که جبهه جنوب گشوده شود) و احتمال دادند یک گروه فلسطینی برای اعلـامـ همبستگی با مردمـ غزه، موشک‌هـا را شلیک کرده اند.

خبرگزاری فرانسه همـ بیست و سومـ جوزا پس از پرتاب 2 راکت از خاک سوریه به جولـان اشغالی به نقل از فرماندهان ارتش رژیمـ صهیونیستی همین سناریو (فیلمنامه) را مطرح کرد و نوشت: تصور میشود این حملـات از سوی یک گروه کوچک به نشانه همبستگی با مقاومت غزه صورت گرفته باشد.

با این همه، به نظر میرسد رژیمـ صهیونیستی افزون بر هراس ناشی از توانمندی گروه‌هـای مقاومت فلسطینی در غزه و نیز ادامه تظاهرات مردمی در کرانه باختری، باید نگران محیط پیرامونی خود به ویژه مرزهای سوریه و لبنان باشد.

در این پیوند، تارنمای (اسلـاب نیوز) لبنان بیست و سومـ جوزا در گزارشی نوشت: رژیمـ اسراییل در جهان عرب وارد فضای خطرناکی شده است و همـ اکنون اصل وجود آن در منطقه تهدید میشود.

شاید از این رو است که این رژیمـ به سرعت طرح آتش بس مصر را پذیرفت؛ گرچه با ادامه بمباران غزه نشان داد در عمل به آن پایبند نیست.

روشن است تهدیدهای چند روز گذشته در قالب پرتاب راکت‌هـا و موشک‌هـا از خاک سوریه و لبنان، برای این رژیمـ زنگ خطری جدی را به صدا در آورد که ممکن است هر آن، خشمـ ملت‌هـای آزاده منطقه از زیاده خواهی و ددمنشی این رژیمـ در کشتار انسان‌هـای بیگناه در غزه به جوش آید و همچو آواری ویرانگر بر سر شهرک نشینان صهیونیست فرود آید.

این امر، سبب میشود پس از مدتها ماجراجویی و جنگ افروزی این رژیمـ در بیرون از خاک فلسطین اشغالی (همانند لشکرکشی بیفرجامـ به لبنان در سال 1385)، ورق برگردد و از این پس مهاجران یهودی در شهرک‌هـای خود، هدف واکنش ملت‌هـای خشمگین منطقه قرار گیرند؛ همچنان که از سوی غزه، موشک‌هـای مقاومت فلسطین آرامش روز و شب را از آنان گرفته اند.

حتی بالـا گرفتن خشمـ ملت‌هـا و گروه‌هـای منطقه از کشتارهای بیرحمانه غزه میتواند جنگی چندجانبه را برای اشغالگران قدس کلید بزند و فشار حلقه مقاومت بر گلوی صهیونیسمـ را بیش از پیش کند؛ امری که بروز آن در شرایط کنونی به ویژه پس از آغاز موج بیداری اسلـامی در بسیاری از کشورهای عربی دور از ذهن نیست.

حتی احتمال چنین رخدادی کافی است تا از افسانه چینی‌هـای صهیونیسمـ در تامین امنیت سرزمین موعود فقط خاطره‌ای گذرا باقی بماند.

گزارش از: مریمـ مسعود

 







*
*

*



نیز بخوانید

​باید از رسوایی‌های آیندۀ انتخاباتی جلوگیری کرد


صهیونیسمـ و افسانه‌ای به نامـ آزادی بیان در امریکا


​رفت‌وآمدهای مبهم؛ سرنوشت صلح افغانستان به کجا می‌انجامد؟


حجاب اسلـامی، حافظ گوهر زن


زندگی در آینه نگاه فاطمه(سلـامـ ا...علیها)/ قسمت چهارمـ و پایانی


شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت چهارمـ و پایانی


پیروزی انقلـاب اسلـامی امامـ خمینی، معجزۀ قرن


گذری بر دلـایل پیروزی انقلـاب اسلـامی در ایران


زندگی در آینه نگاه فاطمه(سلـامـ ا...علیها)/ قسمت سومـ


شبکه‌هـای اجتماعی و آسیب‌هـای سیاسی و روانی/ قسمت سومـ

بالـا          نشریه انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است. فروشگاه اینترنتی نعلبندان