1399-10-30     2021-1-19     بروز شده در: 1398/3/7 - 17:53:29      ENGLISH  
پربازدیدها
پربحث ها


به فیسبوک ما بپیوندید.


ما را در تویتر دنبال کنید.


مشترک کانال تلگرامـ ما شوید.


خواندنی ها
مجال عدالت

بزرگ‌ترین صادرکنندگان و خریداران اسلحه در سطح جهان/ امریکا و عربستان در ردیف اول

سی ویژه‌گی نلسون ماندلـا که چهره ماندگار تاریخ شد

علمای افغانستان نقش مهمی در شکل‌گیری انقلـاب اسلـامی ایران داشتند

رسوایی در ایالت ایلینوی امریکا/ ۷۰۰ کشیش طی سال‌ها کودک آزاری کرده‌اند

افغانستان مرگبارترین کشور جهان شد

روایت NBC از قتل عامـ خانواده افغانستانی در حملـات نیروهای خارجی

افزایش اسلـامـ ستیزی در آلمان

اقیانوس عشق

بازخوانی تاریخ/ خاشقجی در افغانستان چه می‌کرد؟

چرا قرارداد معادن طلـا و مس افغانستان در واشنگتن امضاء شد؟! + واکنش ارگ

مرگ و ماندن؛ روایت مسافری بازگشته از شهر آشوب

10 حقیقتی که اعتماد شما را به سازمان سیا از بین میبرد

از زندگی‌هـالیوودی تا معنویت اسلـامـ

هشدار قرآنی امامـ علی(علیه السلـام) درباره خلف وعده مسئولـان به مردمـ

آرشیو خواندنی ها


مقالـات
نماد صف آرایی جبهه ایمان

روز قدس اِکسیر آزادی اولین قبله مسلمانان جهان

یک بشقاب گوشت برادر مرده!/ قسمت اول

چشمـ کور غرب در برابر مظلومیت فلسطین

حکومت علوی، راه نجات ملل مسلمان از انحطاط

«غده سرطانی اسرائیل»؛ رژیمـ صهیونیستی از فلسطین به کدامـ نقطه دنیا فرار خواهد کرد؟ /قسمت اول

شهادت أمیرمؤمنان حضرت امامـ علی علیه السلـامـ به روایت استاد شهید مطهری

اینجا کسب قدرت هدف نهایی‌است!

چرا از فلسطین حمایت میکنیم؟

علی، اسوه عدالت پیشگان

شب قدر برتر از هزار ماه

امپریالیسمـ فرهنگی با سلـاح فضای مجازی / قسمت چهارمـ و پایانی

«یومـ النکبه»؛ از آوارگی میلیون‌ها فلسطینی تا خیانت برخی شیخ‌نشینان عرب

چین با «راه جدید ابریشم» به جنگ امریکا می‌رود

بحران کوچی‌ها و خطر بروز یک جنگ قومی

آرشیو مقالـات


مصاحبه ها
با وجود مادر ایرانی همیشه خودمـ را افغانستانی دانسته امـ / برای شاعر بیش از زنده ماندن خودش زنده ماندن شعرش مهمـ است

احمدولی مسعود: داکتر عبداله به حمایت از من تعهد، پیمان و مهر کرده بود/ فکر نمی‌کنمـ که به‌زودی به صلح برسیمـ

نیازمند توجه به دین در سیاست بین الملل هستیم/ ارتباط دین و مدرنیته

چرایی حضور «ملـا برادر» در دفتر قطر؛ درباره خروج سربازان امریکایی توافق شده است

امریکا و برخی گروه‌هـای تروریستی منافع مشترک در افغانستان دارند / گفتگوی ایران و طالبان دوراندیشانه بود/ قسمت اول

تاریخ نشر:
1398/3/5 - 18:19:33
تعداد بازدید: 10680
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

«غده سرطانی اسرائیل»؛ رژیمـ صهیونیستی از فلسطین به کدامـ نقطه دنیا فرار خواهد کرد؟ /قسمت اول
«غده سرطانی اسرائیل»؛ رژیمـ صهیونیستی از فلسطین به کدامـ نقطه دنیا فرار خواهد کرد؟ /قسمت اول

نتیجه مروری تاریخ این است که طبق وعده‌های قرآن مبنی بر ثبت مهر نزاع داخلی، تفرقه و پراکندگی، و آوارگی در سرنوشت یهودیان (که در این‌باره در ادامه بیش‌تر خواهید خواند)، شکی نیست که آرمان‌های آن‌ها برای تشکیل یک کشور یهودی و استقرار در آن با آرامش مطلقاً تحقق‌ناپذیر هستند، اما وعده دیگر خداوند در قرآن، فسادانگیزی این قومـ در زمین است؛ وعده‌ای که طی دهه‌های اخیر به وضوح شاهد تحقق آن بوده‌ایمـ.

مسئله فلسطین بدون شک کهنه‌ترین، عمیق‌ترین و بنیادی‌ترین مسئله و مسئولیت پیش روی جهان اسلـامـ، منطقه خاورمیانه و بلکه تمامـ جهان در دوران معاصر است. به عبارت دیگر، مسئله صهیونیسمـ و در امتداد آن اشغالگری و توطئه‌افکنی رژیمـ صهیونیستی بزرگ‌ترین معضلی است که باید در دنیا حل شود.

تلـاش غده سرطانی اسرائیل برای گسترش در دنیا

مهمـ‌ترین ویژگی یک غده سرطانی، گسترش تدریجی آن در بدن میزبان تا زمانی است که قربانی، جان خود را از دست بدهد. رژیمـ صهیونیستی نیز دقیقاً این ویژگی را دارد. برای درک بهتر این مسئله باید با نظریه (تشکیل یک کشور یهودی) و پیامدها و ابعاد آن بیش‌تر آشنا شویمـ. این نظریه بیش‌تر تحت عنوان صهیونیسمـ شناخته می‌شود، اما واقعیت این است که صهیونیسمـ صرفاً مصداقی جدید و محدود از آرمان کهنه یهود برای تشکیل یک (کشور یهودی) است. (صهیونیسم) برگرفته از واژه (صهیون) است که در ادبیات تورات، کتاب مقدس یهودیان، نامـ کوهی در بیت‌المقدس است و نزد یهودیان برای اشاره به کل شهر بیت‌المقدس نیز استفاده می‌شود. در متون دینی یهودیان از همین واژه و در مباحث معاصر از واژه صهیونیسمـ برای اشاره به آرزوی ملت یهود مبنی بر تشکیل یک کشور و بازگشت یهودیان به سرزمین باستانی اسرائیل نیز استفاده می‌شود.

در طول تاریخ، پس از نابودی سرزمین باستانی اسرائیل تا زمان تشکیل رژیمـ جعلی صهیونیستی و حتی پس از آن، ده‌ها بار برای تشکیل یک کشور یهودی تلـاش شده است. در این‌جا به برخی از مهمـ‌ترین این موارد اشاره می‌شود:

دوران باستان:

◄ در قرن یکمـ میلـادی، یهودیان قدرت را در نظامـ پادشاهی‌ای به نامـ (آدیابن) در منطقه بین‌النهرین به دست داشتند.

◄ اوایل قرن ششمـ، (مارزوترا)‌ی دومـ، رهبر وقت یهودیان در بابل، با شورش علیه حکومت ساسانی و تشکیل دولتی مستقل در مدائن (یا (ماهوزا) در زبان آرامی) توانست ۷ سال حکومت کند.

◄ یهودیان همـ‌چنین پیش از ظهور اسلـامـ سال‌ها در منطقه (خیبر) (به معنای (قلعه) در زبان عبری) در عربستان امروزی مستقلـاً زندگی می‌کردند.

◄ پیش از همه این‌ها و پیش از تولد حضرت مسیح (ع) نیز حکومت (حِمیَر) در سرزمینی که یمن امروزی است، به مدت ده‌ها سال در اختیار یهودیان بود.

◄ همـ‌چنین حکومت (سِمییِن) نیز چندین قرن توسط یهودیان در منطقه حبشه (یا امپراتوری اتیوپی) اداره می‌شد تا آن‌که سال ۱۶۲۷ میلـادی فروپاشید.

قرون وسطی تا قرن نوزدهم:

◄ (مردخای مانوئل نوح) نویسنده و دیپلمات امریکایی در دهه ۱۸۲۰ موفق شد در اقدامی که آن را پیش‌زمینه صهیونیسمـ مدرن می‌دانند، شهری برای سکونت یهودیان در شهر (بوفالو) در ایالت نیویورک را تأسیس کند. وی نامـ این شهر را (آرارات) (برگرفته از کوه (آرارات) محل نشست کشتی حضرت نوح (ع)) نامید و حتی مراسمی همـ برای تأسیس این شهر ترتیب داد، اما این رؤیا با استقبال مواجه نشد و حتی خود مانوئل نوح نیز هرگز پایش را در آرارات نگذاشت.

◄ طی قرون وسطی یهودیت یکی از دین‌های رسمی حکومت (خزری) بود و این حکومت به نوعی یک کشور یهودی به شمار می‌رفت.

◄ (ماخیر) از رهبران جمعیت یهودی موسومـ به (ناربون) بود که حکومتش در منطقه (سپتیمانیا) در جنوب فرانسه توسط حکومت وقت به رسمیت شناخته شد.

◄ (شورای چهار سرزمین) هیأتی یهودی بود که بین سال‌های ۱۵۸۰ تا ۱۷۶۴ در چهار نقطه از لهستان یعنی (لهستان بزرگ)، (لهستان کوچک)، (روثینیا)، و (وولینیا) قدرت را در اختیار داشت.

◄ گفته می‌شود ناپلئون بناپارت سال ۱۷۹۹ پس از تسلط موقت بر فلسطین می‌خواست از یهودیان دعوت کند تا آن‌جا برای خود کشوری تأسیس کنند، اما شکست وی در شهر (عکا) در جریان حمله به مصر و سوریه، این پیشنهاد را ناکامـ گذاشت.

◄ منطقه (مالـابار) در هند نیز از قرن هشتمـ تا سال ۱۵۲۴ تحت اداره یهودیان بود.

◄ یهودیان کوهی (یا یهودیان قفقازی) طی بخش عمده‌ای از دوران قرون وسطی و اوایل دوران معاصر در مناطق دورافتاده داغستان، استقلـال حکومتی داشتند.

دوران معاصر:

◄ (تئودور هرتسل) مشهور به (پدر صهیونیسمـ مدرن) و (پدر دولت اسرائیل) (اگرچه این دولت جعلی پس از مرگ هرتسل تشکیل شد، اما نامـ وی صراحتاً در اعلـامیه استقلـال رژیمـ صهیونیستی برده شده است) اوایل قرن بیستمـ پیشنهاد داد تا یک کشور یهودی در قبرس و (عریش) (شهری در استان(سینای شمالی) در مصر) و مناطق حومه آن‌ها تشکیل شود.

◄ (جوزف چمبرلین) وزیر خارجه انگلیس در امور مستعمرات سال ۱۹۰۳ در قالب (طرح اوگاندا) به گروه صهیونیستی هرتسل پیشنهاد کرد تا در منطقه‌ای به مساحت ۱۳ هزار کیلومتر مربع در فلـات (مائو) در کنیای امروزی یک کشور یهودی تأسیس کند. این مسئله در کنگره صهیونیستی (سازمان جهانی صهیونیستی) (سازمان حامی صهیونیسمـ که هرتسل آن را تأسیس کرد) بررسی و قرار شد درباره آن تحقیق شود. موافقان می‌گفتند می‌توان از این منطقه به عنوان (لـابی سرزمین مقدس) (و پیش‌زمینه تشکیل کشور یهودی در فلسطین) استفاده کرد، اما مخالفان معتقد بودند اگر کشوری یهودی در مائو تشکیل شود، تحقق آرمان یک کشور یهودی در فلسطین دشوارتر خواهد شد. نهایتاً پس از بررسی‌های محیطی، تصمیمـ به رد پیشنهاد دولت انگلیس گرفته شد.

◄ حکامـ عرب در عربستان ((پادشاهی حجاز) در آن زمان) و اردن ((فرااردن) در آن زمان) پیشنهاد تشکیل یک کشور یهودی خودمختار تحت حاکمیت خودشان را مطرح کردند، اما با توجه به تحولـات سیاسی و ژئواستراتژیک پس از جنگ جهانی اول، اجرای این نقشه‌ها عملـاً غیرممکن شد.

◄ (امـ ال روت‌اشتاین) پزشک یهودی ماه سپتامبر سال ۱۹۱۷ پیشنهاد کرده بود تا یک کشور یهودی در شهر (احساء) در شرق عربستان کنونی تشکیل شود. وی حتی قصد داشت برای حمله به این منطقه ارتشی چندده هزار نفری تشکیل دهد و از کشورهایی مانند انگلیس نیز درخواست اعزامـ نیرو با همین هدف را کرده بود.

◄ اتحاد جماهیر شوروی سال ۱۹۳۴ منطقه‌ای به نامـ (ایالت خودمختار یهودی) را در ناحیه (خاور دور) در این کشور برای مهاجرت داوطلبانه یهودیان تأسیس کرد که هنوز همـ وجود دارد. اگرچه جمعیت یهودیان در ایالت خودمختار یهودی عملـاً ناچیز است، اما این منطقه در کنار رژیمـ صهیونیستی تنها مناطقی هستند که رسماً سرزمین‌های یهودی به شمار می‌روند.

◄ (مویزه‌ویل) شهر کوچکی در ایالت (سانتا فه) در آرژانتین است که ۲۳ اکتبر ۱۸۸۹ توسط یهودیان اروپای شرقی و روسیه و پس از خرید زمین‌های کشاورزی توسط (انجمن استعمار یهودی) برای استقرار یهودیانی در این منطقه تأسیس شد که از ترس نسل‌کشی فرار کرده بودند.

◄ (لئو التون) خبرنگار یهودی انگلیسی سال ۱۹۳۵ به آلبانی سفر کرد تا ببیند آیا می‌توان یک سرزمین یهودی را آن‌جا تأسیس کرد یا خیر به نظر می‌رسد تنها مدرکی که از این سفر باقی مانده، گزارشی است که التون ۱۰ سال بعد به اولین رئیس (دانشگاه عبری) در بیت‌المقدس داد.

◄ به گفته منابع یهودی، امپراتوری جاپان حوالی سال ۱۹۳۸ طرحی برای اسکان پناهندگان یهودی که از ترس نیروهای آلمان نازی از اروپا گریخته بودند، ارائه داده است. عده‌ای از این طرح به خاطر ریسک بالـای آن با عنوان (طرح فوگو) نامـ برده‌اند ((فوگو) نامـ نوعی ماهی فوق‌العاده سمی است که در جاپان فقط توسط آش‌پزهای حرفه‌ای آماده می‌شود). جاپانی‌ها به دنبال جلب حمایت، تخصص و سرمایه یهودی‌ها از جمله یهودیان امریکایی در کشور خود بودند، اما این طرح بعدها به دلیل تحولـات سیاسی بین‌المللی کنار گذاشته شد.

◄ اواخر دهه ۱۹۳۰ میلـادی در قالب (طرح کیمبرلی) پیشنهاد اسکان ده‌ها هزار تا یک میلیون یهودی در منطقه (کیمبرلی) شامل شمال و شمال غربی استرالیا مطرح شد. در حالی که مقدمات خرید ۲۸ هزار کیلومتر مربع در حال فراهمـ آمدن بود، یک نظرسنجی در استرالیا نشان داد ۴۷ درصد از مردمـ این کشور با این طرح مخالفند. دولت استرالیا نیز با موافقت نمایندگان پارلمان این کشور، این طرح را وتو کرد. حتی پس از تشکیل رژیمـ صهیونیستی نیز، طرح کیمبرلی مجدداً به دولت بعدی استرالیا ارائه شد، اما مورد مخالفت قرار گرفت.

◄ (والتر ادوارد گینس) وزیر خارجه انگلیس در امور مستعمرات، سال ۱۹۴۱ به (داوید بن‌گوریون) مشهور به (پدر بنیان‌گذار) رژیمـ صهیونیستی و اولین نخست‌وزیر این رژیمـ (که البته آن زمان صرفاً یک صهیونیست دوآتشه بود) پیشنهاد کرد که پس از شکست آلمان نازی و تبعید آلمانی‌ها از (پروس شرقی) (منطقه‌ای که بعدها میان شوروی و لهستان و لیتوانی تقسیمـ شد)، یهودیان در این منطقه ساکن شوند. با این وجود، بن‌گوریون جواب داد: (تنها راه متقاعد کردن یهودیان به رفتن [به پروس شرقی] استفاده از مسلسل [و زور نظامی] است.) بن‌گوریون شدیداً معتقد بود که یهودیان باید در فلسطین مستقر شوند.

◄ (کریاس جول) روستای کوچکی در نیویورک است که اکثر ساکنان آن یهودی هستند. این روستا با ۱۳/۲ سال، جوان‌ترین جمعیت بالـای ۵۰۰۰ نفر در امریکا و همـ‌چنین فقیرترین نقطه در ایالـات متحده به شمار می‌رود.

◄ (کریاس توش) شهری در ایالت (کبک) کاناداست که اکثریت جمعیت آن را یهودیان تشکیل می‌دهند. این شهر قوانین متعددی دارد که از جمله آن‌ها لزومـ ایجاد فاصله میان مردان و زنان در مکان‌های عمومی با دیوار، اجبار تمامـ مردان به حضور در کنیسه سه بار در روز، اجبار تمامـ مردان به قرائت تورات به مدت دست‌کمـ دو ساعت در روز، اجبار زنان متأهل به پوشش کامل موهایشان در مکان‌های عمومی، و ممنوعیت رانندگی برای مردان مجرد است.

◄ (سرخی قصبه) (به معنای (شهر سرخ)) شهری در آذربایجان است که از جمعیتی ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفری از یهودیان قفقازی میزبانی می‌کند. این شهر را آخرین (اشتتل) (شهرهای کوچک یهودی در مرکز و شرق اروپا تا پیش از کشتار یهودیان به دست آلمان نازی) می‌دانند.

◄ سال ۱۹۳۹، (هارولد ایکس) وزیر داخله امریکا طرحی را برای اسکان یهودیان در منطقه (سیتکا) در ایالت آلـاسکا پیشنهاد کرد، اما این پیشنهاد مورد موافقت قرار نگرفت.

◄ بین سال‌های ۱۹۳۹ و ۱۹۴۰ طرحی برای اسکان شماری از پناهندگان یهودی در (گویانا) یکی از مستعمرات انگلیس در امریکای جنوبی مطرح شد که با توجه به آغاز جنگ جهانی دومـ کنار گذاشته شد.

◄ دولت رایش سومـ در آلمان نازی، سال ۱۹۴۰ در قالب (طرح ماداگاسکار) به دنبال تبعید یهودیان از اروپا به جزیره ماداگاسکار بود. طرح اعزامـ یهودیان به ماداگاسکار موضوع جدیدی نبود، اما نازی‌ها با تصور این‌که به پیروزی در فرانسه و در اختیار گرفتن کنترل در مستعمره‌های این کشور نزدیک شده‌اند، این طرح را رسماً مطرح کردند. با این وجود، شکست هیتلر مقابل انگلیس موجب شد تا وی برای حل‌وفصل (معضل یهودی) از طرح (قتل‌عامـ یهودیان) به جای طرح (جابه‌جایی یهودیان) استفاده کند.

◄ دولت ایتالیا در دوران حکومت فاشیستی (بنیتو موسولینی) بر این کشور برای حل (معضل یهودی) در اروپا و فلسطین پیشنهاد داد تا یهودیان به منطقه‌ای در (آفریقای شرقی) (یکی از مستعمره‌های ایتالیا) انتقال داده شوند تا برای خود حکومتی تشکیل بدهند و همان‌جا زندگی کنند. با این وجود، طرح موسولینی هرگز اجرایی نشد.

◄ (رابرت کاسگروو) صدراعظمـ ایالت (تاسمانی) در استرالیا ترتیبی داده بود تا یهودیان بتوانند در منطقه‌ای در بندر (دِیوی) در جنوب غربی این ایالت ساکن شوند. با این وجود، (کریچلی پارکر) فعال مدنی استرالیایی که برای بررسی این سرزمین عازمـ شده بود، سال ۱۹۴۲ همان‌جا بر اثر وخامت آب و هوا جان خود را از دست داد و این نقشه نیز ناتمامـ ماند.

◄ سال ۲۰۰۵ مقامات دولت ویتنامـ به مقامات رژیمـ صهیونیستی درباره طرحی توضیح دادند که (هو شی مین) رهبر این کشور به (موشه دایان) وزیر دفاع و نخست‌وزیر سابق رژیمـ صهیونیستی مبنی بر دعوت از یهودیان برای سکونت در ویتنامـ ارائه داده بود. اگرچه هیچ سندی از این طرح علناً منتشر نشده است، اما بن‌گوریون سال ۱۹۶۶ گفته بود که مقامـ ویتنامی سال ۱۹۴۶ پیشنهاد تشکیل یک دولت در تبعید را به او همـ داده، اما او این پیشنهاد را رد کرده است.

نتیجه مروری تاریخ این است که طبق وعده‌های قرآن مبنی بر ثبت مهر نزاع داخلی، تفرقه و پراکندگی، و آوارگی در سرنوشت یهودیان (که در این‌باره در ادامه بیش‌تر خواهید خواند)، شکی نیست که آرمان‌های آن‌ها برای تشکیل یک کشور یهودی و استقرار در آن با آرامش مطلقاً تحقق‌ناپذیر هستند، اما وعده دیگر خداوند در قرآن، فسادانگیزی این قومـ در زمین است؛ وعده‌ای که طی دهه‌های اخیر به وضوح شاهد تحقق آن بوده‌ایمـ.

ادامه دارد

 

 

 

 

 

 







*
*

*



نیز بخوانید

نماد صف آرایی جبهه ایمان


روز قدس اِکسیر آزادی اولین قبله مسلمانان جهان


یک بشقاب گوشت برادر مرده!/ قسمت اول


چشمـ کور غرب در برابر مظلومیت فلسطین


حکومت علوی، راه نجات ملل مسلمان از انحطاط


شهادت أمیرمؤمنان حضرت امامـ علی علیه السلـامـ به روایت استاد شهید مطهری


اینجا کسب قدرت هدف نهایی‌است!


چرا از فلسطین حمایت میکنیم؟


علی، اسوه عدالت پیشگان


شب قدر برتر از هزار ماه

بالـا          نشریه انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است. فروشگاه اینترنتی نعلبندان